Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Boersma JuweliersKerkstraat 57
1141BG Monnickendam

Telefoon:

0299-651179

Fax:

0299-656839

E-mail:

Website:

http://www.boersmajuweliers.nl

KvK:

54278511


Openingstijden:
Dinsdag: 9.00 - 18.00
Woensdag: 9.00 - 18.00
Donderdag: 9.00 - 18.00
Vrijdag: 9.00 - 20.00
Zaterdag: 9.00 - 17.00

Specialiteiten:
Sieraden, horloges en klokken

Bedrijfsgeschiedenis:
Sinds 1967 beoefent Bauke Boersma het klassieke beroep van Goudsmid. Bauke is begonnen bij een juwelier op Texel waar hij voor het eerst een gouden ring mocht maken. Dat ging zo goed dat de juwelier hem het vak wel wilde leren.

Na een aantal jaren is hij in Hoorn gaan werken en heeft daar vooral fabrieksmatig leren werken.
Vervolgens heeft Bauke gewerkt bij Schaap Citroen en Van Gelder in Amsterdam en bij Van Den Eerste B.V. waar hij heel mooi en groot werk heeft mogen maken voor onder andere het Koninklijk Huis.

In 1979 is Bauke zelfstandig ondernemer geworden in een B.V. met een collega goudsmid. Diverse mooie opdrachten kwamen al spoedig binnen. Een grote opdracht voor een juwelier in Amsterdam was bijvoorbeeld het maken van diverse kroningsrelikwieŽn voor een Afrikaanse Koning en voor diverse oliemagnaten werden er prachtige voorwerpen in het goud vervaardigd.

Na een tijd dit bedrijf samen met een collega goudsmid gerund te hebben heeft Bauke nog een paar jaar vanuit huis gewerkt, waar hij een zelfgebouwd atelier bemande.

In mei 1992 heeft Bauke samen met zijn vrouw de deuren van zijn eigen winkel geopend in de Kerkstraat in Monnickendam. Sindsdien is de winkel behoorlijk gegroeid en heeft steeds meer vaste klanten gekregen door het hele land (en soms zelf daarbuiten) en sinds 1 januari 2012 heeft Baukeís zoon Jelle de winkel overgenomen en heet de winkel Boersma Juweliers.

Foto's


Bedrijfsfoto Boersma Juweliers

Social Media

Boersma Juweliers is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.